917004C6-78CA-41C9-BF93-F4BCCCA0446C

LEO y GOFFY, IMPRESIONANTE PAREJA.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

La historia de dos hermanos perrunos que han de cambiar de hogar a su avanzada edad y la suerte de sus propietarios.

(CATALÀ): «Fa gairebé dos anys ens trobàvem amb la situació que després d’una gran pèrdua d’un dels nostres bitxos, volíem i creiem que era el moment d’augmentar la família. Després d’haver adoptat el Truc en un particular, i estimar-lo intensament, volíem seguir optant per aquesta solució. En aquell moment encara no coneixíem SOS Weimaraner, però la meva curiositat em va portar a descobrí-los. La veritat és que com tothom nosaltres teníem inseguretats, i a mesura que veiem fotografies no estàvem gens segurs. Fins que un dia vam veure una foto del Leo (àlies Leito) i del Gooffy (Wiffi pels de casa), on un dormia a sobre de l’altre. I ens vam enamorar, però teníem certes inseguretats sobretot respecte al que fins llavors era el rei de la casa i no volíem que és sentis malament. Però ens vam sentir tan acompanyats, que tot i que va haver-hi algunes inseguretats al principi, ens vam seguir molt acompanyats. I ara un any i mig després sentim que tenim una família, i que això és gràcies a la generositat d’en Pere, de sos weimaraner i les persones que van estar allà per respondre tots els nostres dubtes. i sobretot gràcies al bitxus, el Leito és un líder clar que ha agafat al Truc com a germà, company de jocs i de malifetes. I el Gooffy amb 15 anys és l’ànima més dolça i a la vegada barrut que hem conegut, demana i exigeix amor, però sempre està al seu rotlle.

Gràcies de debò.Truc, Leo, Gooffy, Marc i Gisela».

Una adopción que considerábamos difícil por la edad y circunstancias, pero que salió tristemente bien.

Tenemos la gran suerte en SOSWEIMARANER de encontrar personas magníficas que aman a los perros por encima de todo. Que alegría tener éstos finales.

Gracias chicos!

Imágenes de LEO y GOFFY.

Síguenos en Twitter- Instagram: sosweimaraner_org

Lo importante salva una vida salva un braco de weimar

Ellos se lo merecen

Ayúdanos... Ayúdales

logo_teaming_vertical
Icons/ Casa acogidaCreated with Sketch.

¿Quieres ser casa de acogida?

Son los corazones más valientes, el espacio de cariño y muchas veces de rehabilitación, sois las personas que hacen posible que sigamos rescatando.